Om oss


Nettbutikken LAKKSALG.no eies og drives av Midt-Norge Autolakk AS.

Midt-Norge Autolakk AS er et lakkeringsfirma lokalisert i Rindal på Nordmøre. Vi har i dag 3 ansatte og driver i hovedsak med salg av lakk, lakkering og bilpleie.

“Alle våre produkter er kvalitetssikret i vårt eget verksted„

Midt-Norge Autolakk AS ble dannet i 2010 etter å ha blitt drevet som enkeltmannsforetak siden 2008. Vi ville utvide driften og kjøpte egne lokaler hvor vi har plass til både lakklager, lakkverksted og bilpleiehall i samme bygning. 

Vår lakkerer og daglig leder Romund Korshamn Bakken har over 12 års erfaring med billakkering, og har siden 2007 også jobbet med salg av lakk.

I vårt nybygde verksted får vi prøvd ut vårt varesortiment slik at vi kvalitetssikrer våre produkter før de går ut til kunde. Vi er svært godt fornøyde med våre produkter og bruker dem til daglig uten problemer.
Vi har siden 2008 ført merker som DeBeer, House of Kolor, Finixa, Indasa, Devilbiss og Iwata. 
I 2011 utvidet vi vårt vareutvalg og ble importør av produkter fra U-Pol.
Dette er vi meget fornøyde med da vi kan tilby alt som skulle trenges til daglig drift av et lakkverksted til meget gunstige priser. 
Vårt mål med LAKKSALG.no, er å forenkle hverdagen til lakkerere med å gi dem en ren nettbutikk med lakken de trenger kun noen tastetrykk unna.

Alle lakkerere har i dag tilgang til internett og kan dermed bestille varer direkte fra blanderommet. Vi har vel alle stått våre tildelte timer i telefonkø eller ringt selgere uten å få svar og vet hvor irriterende det kan være. LAKKSALG.no er en ren nettbutikk med deg som kunde i fokus. Dine henvendelser og bestillinger vil bli raskt besvart og varer blir sendt så fort som mulig.

Vi kan som importør også tilby meget gode priser på våre varer da det ikke finnes flere mellomledd.
Våre transportavtaler sikrer en rask levering av varene og forhåpentligvis når de deg neste dag. Dette vil selvfølgelig avhenge litt om når på dagen bestillingen blir gjort og hvor forsendelsen skal sendes.

Prøv ut våre produkter og vi garanterer deg at du ikke vil bli skuffet! Vi bruker dem til daglig i vårt lakkverksted og har gode erfaringer med dem alle. Produkter vi ikke synes holder mål finner du heller ikke i nettbutikken.

Håper du liker vårt konsept og at du finner våre produkter interessante nok til å prøve dem. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos LAKKSALG.no!